Evenement

  • Evenementen
02 april 2019
Young Talent Day 2019

Ambieer jij een toekomst als financieel professional, volg je hiervoor een relevante studie, en heb je de ambitie om door te groeien naar de top van het financieel management, kom dan op 2 april 2019 naar de Young Talent Day van de Vereniging van Registercontrollers in samenwerking met HighQ en TIAS. 

Door na te gaan wie jij bent en wat jou drijft krijg je deze middag meer te weten over je competenties en drijfveren en helpt dit jou om de juiste keuze te kunnen maken op arbeidsmarkt en vervolgopleidingen. Je komt meer te weten over het verschil tussen een Registercontroller (RC) en de Registeraccountant (RA) en de opleiding tot Registercontroller. Of Registercontroller iets voor jou is hangt af van jouw talenten en interesses. Vaak wordt gedacht dat de Registeraccountant hetzelfde doet als de Registercontroller. Dit is niet het geval. De Registeraccountant kijkt van buiten en achteraf naar de cijfers. De Registercontroller is er om toekomstgericht en van binnenuit besluiten over beleid te ondersteunen en te evalueren. De Registercontroller is, anders dan de Registeraccountant, direct bij de strategievorming en de bedrijfsvoering van de organisatie betrokken. De opleidingen voor deze twee functies verschillen daarom ook.

En verder krijg je handige tips hoe je jezelf presenteert op de arbeidsmarkt.

Wanneer:   2 april
Tijdstip :     16.00 uur tot 20.30 uur
Locatie:      TIAS Utrecht, Kroonstraat 50 (Nabij Utrecht CS)

Aanmelden voor dit event kan tot 4 maart 2019. Maar wees snel want het aantal plaatsen is beperkt!

Programma:

16.00 - 16.15   Opening16.15 - 16.45   Plenaire bijeenkomst:

Uitleg over de verschillen tussen de RC en RA opleiding en de mogelijkheden met deze opleidingen voor in de toekomst. Deze sessie wordt verzorgd door Prof.dr.ir. Michael Corbey, verbonden aan TIAS School for Business and Society en Academic Director van de postdoctorale controllingprogramma's (RC/EMFC) te Tilburg en Utrecht

16.45 – 17.15  Plenaire bijeenkomst:
Competenties en drijfveren. Wie ben jij en wat drijft jou. Dit om de juiste keuze te kunnen maken op de arbeidsmarkt en vervolgopleidingen. Deze sessie wordt verzorgd door Peter van Herk , algemeen directeur HighQ.

17.15 – 17.45  Break-out sessies (ronde 1)
Keuze 1: Hoe pitch je jezelf. Deze sessie wordt verzorgd door trainer/coach Jolanda van der Steen van La Fontaine.
Keuze 2: Klaar voor de arbeidsmarkt. Laat je CV checken en krijg LinkedIn do’s en don’ts. Deze sessie wordt verzorgd door het Salesteam van HighQ.

17.45 – 18.15  Pauze met een hapje en drankje
Tijdens deze pauze is er de mogelijkheid om een profielfoto te maken en je CV en LinkedIn te laten checken.

18.15 – 18.45  Break-out sessies (Ronde 2)
Keuze 1: Hoe pitch je jezelf. Deze sessie wordt verzorgd door trainer/coach Jolanda van der Steen van La Fontaine.
Keuze 2: Klaar voor de arbeidsmarkt. Laat je CV checken en krijg LinkedIn do’s en don’ts. Deze sessie wordt verzorgd door het Salesteam van HighQ.

18.45 – 19.15  Plenaire bijeenkomst
Hoe verwezenlijk je jouw ambities? Deze sessie wordt verzorgd door Albert Buijze. Global Manager Accountants Payable bij ASML.

19.15 – 20.30  Afsluitende borrel

Inschrijven
Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
Uw gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
Uw gegevens
Uw privé adres
Uw contact gegevens
Uw organisatie
Zoek een RC