Evenement

  • Evenementen
12 juni 2019
VRC Regio Meeting Utrecht

In een netwerksetting binnen het eigen woon- en/of werkgebied, bieden de Regio Meetings de Registercontrollers een aantrekkelijke combinatie van vakinhoudelijke presentaties en de gelegenheid elkaar te ontmoeten en te spreken.

We nodigen je dan ook met genoegen uit voor de VRC Regio Meeting Utrecht, met als thema:

De Agile methode en Advanced Analytics bij Nederlandse Spoorwegen

Tijdens de VRC Regio Meeting van woensdag 12 juni aanstaande in Utrecht ben je van harte welkom bij Nederlandse Spoorwegen (NS). Daar zullen twee sprekers een op elkaar aansluitende presentatie geven. 

Sprekers:
Geert-Jan van Vliet (Informatie analist bij NS ) vertelt allereerst wat het verschil is tussen Projectmatig werken en werken volgens de Agile methode, en hoe NS dit toepast.
Sophie Verberne (Business Consultant/Coördinator Advanced Analytics bij NS ) vertelt daarna hoe het de afdeling Data & Analytics is gelukt om onder meer met behulp van de Agile methode tot rapportages te komen die aansluiten bij de informatiebehoefte van de controller en de operatie.

Uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen tijdens de presentaties en de borrel waarmee we afsluiten.

Programma
17.00u                 Ontvangst
18.00u                 Voordracht
19.00u                 Borrel
20.00u                 Einde

OV

Looproute vanaf Utrecht Centraal naar Hoofdgebouw NS/ NS Trefpunt 
Volg in de stationshal de borden Jaarbeurs/Beatrix-theater. Verlaat de stationshal en sla direct linksaf. Na ca. 50 mtr zie je een loop/fiets brug (Moreelsebrug) die boven/over de sporen ligt. Neem deze brug, aan het eind staat aan de rechterzijde het 18 verdiepingen tellende grijze Hoofdgebouw van NS met de gele NS bedrijfsvlag. Verlaat de brug via de trap en houd het gebouw aan de rechterhand en volg de route langs de betonblokkenmuur naar de entree het hoofdgebouw NS. De receptie is op de begane grond. Entree NS Trefpunt aan je linkerhand door de draaideur.

Parkeren
Als je met de auto komt, kun je het beste parkeren bij de Jaarbeurs maar je kunt ook de Parking Moreelse Brug nemen.

U kunt zich tot één dag voor het evenement aanmelden.
Zoek een RC