Evenement

  • Evenementen
13 september 2018
Blockchain event i.s.m. HighQ

VRC nodigt u graag namens HighQ uit voor het Blockchain & Bitcoin event op donderdag 13 september 2018.

Inhoud event
Waarschijnlijk heeft u het vaak gehoord, de begrippen Blockchain & Bitcoin. Maar wat houdt dit nu precies in? Op donderdag 13 september worden de geheimen rondom de Blockchain & Bitcoin voor u ontrafeld. Drs. Rob Langenberg RA, partner bij Shared, is zelfstandig ondernemer. Daarnaast doceert hij op de Vrije Universiteit Amsterdam en heeft hij diverse publicaties op zijn naam staan. Rob zal ons deze avond meenemen in de digitale wereld van Blockchain & Bitcoin. Hij behandelt onder andere de volgende onderwerpen:

  • De Blockchain techniek: inzicht in de techniek achter Blockchain en de werking van hashes;
  • De mogelijkheden en beperkingen aan het gebruik van de Blockchain technologie;
  • Ontstaan en gebruik van Bitcoin;
  • De rol van de financial: doorkijk naar de effecten van deze nieuwe technologie op ons werk als financial.

Aan de hand van een aantal “live” demo’s laat Rob zien hoe de Blockchain werkt en hoe om te gaan met een zogenaamde Bitcoin wallet. Na deze presentatie kent de Blockchain geen geheimen meer voor u.

Programma
17.30 uur – 18.00 uur :                Ontvangst
18.00 uur – 19.00 uur:                  Diner
19.00 uur – 20.30 uur:                  Blockchain & Bitcoin sessie verzorgd door Rob Langenberg
20.30 uur – 21.30 uur:                  Afsluitende borrel

Aanmelden
Wilt u ook graag aan dit event deelnemen? U kunt u aanmelden via info@highq.nl onder vermelding van Blockchain & Bitcoin event 13 september 2018. Als u een bevestiging van uw aanmelding ontvangt, is uw deelname definitief. Reageer snel, want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Wie is HighQ?
HighQ is al 25 jaar onderscheidend in het aanbieden van totaaloplossingen binnen Finance & Control met (tijdelijke) inzet van goed opgeleide (HBO of WO), ervaren en enthousiaste financials die met passie, plezier en gezond boerenverstand er voor zorgen dat Controllers, Finance Managers en CFO’s niet meer wakker liggen van onderbezetting, achterstanden, onvoldoende management-informatie, procesoptimalisaties of een gebrek aan control.

Zoek een RC