Evenement

  • Evenementen
20 juni 2019 00:00 - 18:00
CM: Nationale Controllersdag 2019 (6 PE-punten)

Hoe kunt je als verantwoordelijke controller ‘in control’ zijn en blijven als de digitalisering het werkveld verandert? Hoe bepaal je strategie, hoe leid en duid je de exponentiele impact van technologie? Op 20 juni a.s. is er de 29e editie van de cm: Nationale Controllersdag op 20 juni a.s. in het Spant! te Bussum. De VRC is hier aanwezig en verzorgt de workshop  “De controller in de digitale omgeving” door Jan Bots en Bert Steens. 

Als partner van dit event mogen wij onze leden een korting aanbieden op de reguliere toegangsprijs. In plaats van € 650,- betaalt u € 500,- (excl. btw).

Wat kun je verwachten?
Met toonaangevende sprekers zoals onderzoeksjournalist Jeroen Smit (dagvoorzitter), Nieuwsuur huiseconoom Mathijs Bouman, Talpa CFO Shashi Baboeram Panday, disruptive technology strategist Randall van Poelvoorde en Nederlandse schaatscoach Jac Orie word je in één dag bijgepraat over economische ontwikkelingen, digitale kansen, trends en leiderschap.

Keuzesessies
Naast het plenaire programma kun je kiezen uit 16 verschillende interactieve sessies.

Bekijk hier het volledige programma.

Wat moet je moet doen om je toegangskaart te verkrijgen?

  • Ga naar de website 
  • Kies in het inschrijfformulier voor "Ik meld mij aan en heb een code ontvangen" en vul hier de volgende code in: NCD2019RELATIE.
  • Je ontvangt een bevestiging vanuit Vakmedianet. 
  • Ongeveer 1 week voorafgaand aan het event ontvang je vanuit de organisatie van Vakmedianet de overige informatie voor deze dag.

Wij begroeten je graag op onze stand op de informatiemarkt. Tot ziens op donderdag 20 juni 2019 in het Spant! te Bussum.

Zoek een RC