Evenement

  • Evenementen
31 januari 2019
VRC Regio Meeting Groningen

Tijdens deze VRC Regio Meeting zijn we te gast bij de Avebe. Avebe is een op de markt gerichte coöperatie van zetmeelaardappeltelers. Van oudsher richt Avebe zich op het winnen van het zetmeel uit de aardappel. Maar door ontwikkeling van innovatieve technieken halen ze nu ook eiwitten uit de aardappel, bedoeld voor de voedingsmiddelenindustrie. De aardappel is voor Avebe een bron van mogelijkheden met nog meer ingrediënten die tot waarde gebracht kunnen worden. Innovatie is dus een belangrijke ambitie. Tijdens deze Regio Meeting maken we kennis met Avebe en de manier waarop zij hun innovatieve ambities waarmaken.

Rob van Laerhoven
Rob van Laerhoven is sinds augustus 2017 CFO bij Avebe. Hiervoor heeft Rob gewerkt als Finance Director Europe bij Phillips Medisize Corporation en o.a. in verschillende financiële functies bij Sara Lee/Douwe Egberts en Campina.

Rob zal ingaan op de Avebe in het algemeen en financiële kengetallen.

Gerard ten Bolscher
Gerard ten Bolscher is sinds augustus 2016 Managing Director Innovations (R&D) bij Avebe.
Gerard heeft voor zijn indiensttreding bij Avebe ruime ervaring opgedaan bij Unilever, National Starch & Chemical, ICI, Henkel en laatstelijk bij Corbion niet alleen in R&D, maar ook in Marketing, Sales, Technical Services en als Business leader zowel binnen en buiten Europa.

In zijn presentatie “Innovation by Nature” gaat Gerard in op wat Avebe doet aan Innovatieonderzoek en -ontwikkeling. Hij geeft een inzicht in de activiteiten en capabilities van de R&D organisatie.

Inschrijven
Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
Uw gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
Uw gegevens
Uw privé adres
Uw contact gegevens
Uw organisatie
Zoek een RC