Evenement

  • Evenementen
25 oktober 2018
VRC Regioborrel Rotterdam

Reporting the deal: Hoe verwerkt u die grote acquisitie in de jaarrekening

Met hoge beurskoersen en lage rentestanden is het klimaat voor overnames erg gunstig. Veel ondernemingen zijn dan ook actief op overnamepad. Achter de nieuwsberichten van overnames gaat een wereld van activiteiten schuil. Wanneer de deal is getekend en de champagne ontkurkt, rest de uitdaging van de integratie en verwerking van de deal.

De lezing tijdens deze regioborrel gaat over de valkuilen bij het verwerken van een overname. Hoe zorgt u voor een tijdige betrokkenheid bij het overnameproces om de transactie in goede banen te leiden? Hoe helpt het inzicht in het overnameproces bij een correcte en efficiënte verwerking in uw verslaggeving? Welke vragen moet u (tijdig) stellen?

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Gijs de Graaff verzorgt naast deze Regioborrel, ook de Masterclass Reporting the deal op 9 november in de VRC Finance Academy.

Spreker
Gijs de Graaff is sinds september 2016 Director Capital Markets Accounting Advisory Services (CMAAS) bij KPMG. Zijn start bij KPMG betekende een terugkeer nadat hij in 2005 de waarderingspraktijk van KPMG had verlaten. In de tussentijd werkte Gijs in verschillende rollen voor Shell. Eerst als interne valuation consultant, vervolgens als business controller in de upstream business en business accountant op de centrale reporting afdeling. Binnen CMAAS legt Gijs zich toe op de verslaggevingsproblematiek omtrent fusies en overnames.

U kunt zich tot één dag voor het evenement aanmelden.
Zoek een RC