Congres

FINspire

De maatschappelijke relevantie van de (V)RC: wat is de afgelopen jaren veranderd in het vakgebied en de praktijk van controlling, maar vooral wat gaat de komende jaren veranderen?

FINspire  - Powering Good Controllership

Op het VRC lustrumcongres van 20 juni 2018 vieren we met de leden, academici, en speciaal genodigden het 6e jubileum.

Het belang van goed controllership

Laat je, onder leiding van dagvoorzitter en trendwatcher Farid Tabarki, inspireren door sprekers die je een heldere analyse geven van actuele trends en ontwikkelingen die grote impact op het beroep van de controller zullen hebben. Hoe ziet de wereld er bij wijze van spreken over nog eens 30 jaar uit, wat zijn de uitdagingen en kansen in deze turbulente tijden?  Wat wordt van de controller aan skills verwacht, denk bijv. aan AI, Blockchain, Data Analytics, of aan de toekomstige financiering van ondernemingen (crowd funding, microfinanciering etc.).

Ontdek hier het volledige programma van het lustrumcongres.

Het belang van een sterk netwerk

Het VRC lustrumcongres biedt een uitmuntende gelegenheid elkaar te ontmoeten rondom dit aansprekende inhoudelijke programma. Daarnaast is er gelegenheid om bij te praten met  jaargenoten van de EMFC opleiding. Gedurende de dag kunt u middels een app de quiz invullen met vragen over de VRC, de congres onderwerpen, uw universiteit en alumnivereniging. Tijdens het diner buffet wordt de winnaar bekend gemaakt en welke universiteit relatief het beste scoort!

Het congres vindt op 20 juni plaats in de Fokker Terminal te Den Haag. De ontvangst is vanaf 9.00 uur en we beginnen om 10.00 uur. Vanaf 18.30 uur sluiten we af met een feestelijke diner buffet.

Regel hier uw boardingkaart naar een inspirerende toekomst! Hebt u zich al aangemeld? Dan hoeft u zich niet nogmaals aan te melden.