Bijeenkomst

Regioborrel Rotterdam
26 oktober 2017
Regioborrel Rotterdam

Met het accent op de eigen regio en het eigen woon- en/of werkgebied, bieden de VRC regioborrels een uitgelezen gelegenheid voor de vereniging en de RC-leden om elkaar te spreken en te ontmoeten.

Het nieuwe pensioenvehikel Algemeen Pensioenfonds (APF) nader geanalyseerd!
“Panacee of oude wijn in nieuwe zakken?”

De financiële wereld en daarmee ook het pensioenlandschap verandert in een razend tempo. Pensioenfondsen zijn financiële instellingen en worden als zodanig ook beoordeeld. Het niet meer kunnen/willen voldoen aan alle GRC (Governance, Risk en Compliance) vereisten vormt een belangrijke driver achter de daling van het aantal pensioenfondsen, te weten van 1100 naar 250 in 5 jaar tijd!
Waarom eigenlijk? En waarom wordt het APF, als betrekkelijk nieuw pensioenvehikel, door velen gezien als een zeer serieus (toekomstig) alternatief?

Vragen die door Frank Verschuren, als partner verbonden aan Sprenkels & Verschuren, mede aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden, zullen worden behandeld.
Sprenkels & Verschuren is een snel groeiend strategisch adviesbureau wat zich heeft gespecialiseerd in GRC vraagstukken rondom de arbeidsvoorwaarde pensioenen.

Inschrijven
Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
Uw gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
Uw gegevens
Uw adres
Uw contact gegevens
Uw functie
Het nieuwe pensioenvehikel Algemeen Pensioenfonds (APF) nader geanalyseerd! 16:30 - 19:00
  Voorkeur Alternatief
Het nieuwe pensioenvehikel Algemeen Pensioenfonds (APF) nader geanalyseerd!
Geen
Zoek een RC