Bijeenkomst

  • Evenementen
28 maart 2019
VRC Regio Meeting Geleen (VOL)

Deze bijeenkomst is helaas vol. Het is niet meer mogelijk om in te schrijven.

Met het accent op de eigen regio en het eigen woon- en/of werkgebied, bieden de VRC regio meetings een uitgelezen gelegenheid voor de vereniging en de RC-leden om elkaar te ontmoeten. In samenwerking met de Maastricht University Alumnivereniging Amco nodigen we je dan ook met genoegen uit voor de VRC Regio Meeting op 28 maart a.s. in Geleen.

Thema: Robotic Process Automation (RPA): The reality of today’s Controller

De mogelijkheden die RPA biedt om doelmatig foutloos administratieve taken uit te voeren, tezamen met de mogelijkheden het te combineren met andere innovaties in het verder digitaliseren van werkzaamheden, positioneert RPA als een kritische prioriteit voor de hedendaagse CFO en Controller.

Sprekers: Jeroen Drissen, Finance Enterprise Excellence Manager Medtronic, en Kees Gülcher, Senior IT Manager Finance, Procurement & RPA Medtronic.

Medtronic – een vooraanstaand globaal bedrijf dat in medische technologie gespecialiseerd is- is ruim twee jaar geleden begonnen met de implementatie van RPA. De wijze waarop Medtronic deze toepassing heeft gepositioneerd en geïmplementeerd wordt inmiddels alom erkend als vooruitstrevend, succesvol en uitermate innovatief.

In deze bijenkomst krijg je inzicht in de mogelijkheden om RPA succesvol te implementeren. Daarnaast delen de sprekers een methode om voordelen van RPA te kwantificeren en te meten. Tevens zal worden bekeken hoe de controller de impact kan managen als het om ontwerp en structuur van de Finance organisatie gaat.

Aanmelden verplicht:
Let op: Gezien een aantal activiteiten op of in de nabijheid van de campus, hanteert Brightlands een strikt toegangsbeleid .
Dit betekent dat je jezelf uiterlijk een (1) week van tevoren moet inschrijven.
Wij zorgen er voor dat je vervolgens van Brightlands Chemelot Campus een QR Code ontvangt die je op 28 maart toegang zal geven tot het terrein.

Kosten:
You don’t have to bring your own wallet

Je bent van harte uitgenodigd voor deze interessante presentatie en gezellige borrel op donderdag 28 maart 2019: meld je aan! We hopen zoveel mogelijk van jullie te zien in Geleen.

Zoek een RC