Bijeenkomst

  • Strategie & Verandermanagement
22 mei 2019 - 06 november 2019
Executive Program Public CFO

In samenwerking met het Zijlstra Instituut, starten we dit voorjaar met het Executive Program Public CFO. Een uniek programma, specifiek voor de financiële top bij overheids- en non-profit organisaties.

De publieke sector wordt geconfronteerd met grote maatschappelijke en financiële uitdagingen. Denk aan de majeure decentralisaties in het sociale domein, de bezuinigingen waar veel organisaties mee geconfronteerd worden, de verdere opkomst van digitalisering en marktwerking en het in toenemende mate werken in netwerken. Bij de oplossing van complexe maatschappelijke problemen zijn immers meerdere partners betrokken en het is een uitdaging om daar een goede beheersing en verantwoording aan te koppelen. Binnen deze context wordt van de financial professional steeds meer verwacht dat deze als strategisch gesprekspartner voor de ambtelijke en bestuurlijke top van de organisatie kan optreden.

In een zesdaags programma verkent u met academici en collega Public CFO’s de nieuwste ontwikkelingen en inzichten op het vlak van control, governance en leiderschap. In het bijzonder is er aandacht voor soft controls en de invloed van digitalisering en Big Data op de financiële functie. Daarnaast bespreekt u de manier waarop u invulling geeft aan uw persoonlijk leiderschap en de (veranderende) rol voor u als leidinggevende.

Voor wie
Het programma is bedoeld voor ervaren CFO’s, financieel directeuren en (concern)controllers met al de nodige postacademische scholing achter de rug, die vooral behoefte hebben aan uitwisseling en reflectie.

Inschrijven
Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
Uw gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
Uw gegevens
Uw privé adres
Uw contact gegevens
Uw organisatie

Zoek een RC