VRC Finance Academy

Cursus: Training Power BI Basis 1

De veiligheid van onze cursisten staat voorop. Daarnaast kunnen of willen niet alle leden op dit moment live cursussen volgen. Daarom is deze cursus de komende periode uitsluitend online te volgen.

Training Power BI Basis 1

Financiële professionals willen hun eigen tools hebben om data om te zetten naar inzicht. Microsoft Power BI, onderdeel van Microsoft Office365, is zo’n hulpmiddel. Hiermee kan men zèlf geautomatiseerd visueel aantrekkelijke dashboards maken. Daarom maken veel financiële afdelingen de overstap van Excel en complexe dashboardtools naar Power BI.

Cursusdoelen

In deze 1-daagse training leert u hoe eenvoudig het is om uw gecombineerde data (vanuit welke bron u maar wilt) om te zetten naar interactieve dashboards. Alle basisfunctionaliteiten komen aan bod. Van het laden, voorbereiden, modelleren van data tot het gebruik van DAX en het creëren van krachtige visualisaties. En u bouwt uw eerste dashboard via praktische opdrachten. Na deze training heeft u alle kennis in huis om te beginnen met het maken van uw eigen dashboards, op uw eigen data.

Deelnemers aan deze training hebben geen voorafgaande Power BI kennis nodig. Affiniteit met data of Excel is aan te raden.

Docent

Deze training wordt gecoördineerd door Jeroen Heerschop, oprichter van Get Responsive. Jeroen heeft meer dan 20 jaar ervaring in Financial Management en BI. Sinds 2019 hebben Jeroen en zijn team bijna 2.000 professionals opgeleid in Power BI. Get Responsive is internationale preferred supplier Power BI voor o.a. Rabobank en ABN AMRO. Jeroen deelt ook actief kennis over LinkedIn, wat resulteert in nu bijna 10.000 volgers en meer dan 1,3 miljoen views.

 

Cursus format

 

Voorbereiding

n.v.t.

 

 

Online

Ja

 

Live cursus

8 uur

 

 

Examen

Nee

Meer informatie:
VRC Finance Academy
E-mail vrc@vrc.nl
Tel: 020 - 240 11 00

Bij inschrijving gelden de algemene voorwaarden van de VRC.
Leden van de NBA en EICPC betalen eveneens de ledenprijs. Je kunt je aanmelden via de inschrijfknop voor niet-leden en in het formulier vermelden dat je lid bent van de NBA of EICPC.

PE-uren 8
Ledenprijs € 495 (vrij van BTW)
Niet ledenprijs € 595 (vrij van BTW)
start 9.00, einde 17:30
Groep Startdatum
28 oktober 2020
Inschrijven
28-10-2020
19 november 2020
Inschrijven
19-11-2020
14 december 2020
Inschrijven
14-12-2020