Cursus

FinTech I: De (on)mogelijkheden (locatie: Ams)

FinTech, ook wel technologie voor finance, wordt steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor organisaties in de financiële sector die het hoofd boven water moeten houden. Financials in alle type organisaties hebben FinTech nodig om de efficiëntie in de finance functie en de informatieverwerkende capaciteit van de organisatie te verbeteren.

Big Data , Process en Decision Mining, Business Analytics, Data Driven Service, Blockchain, Artificial Intelligence, API’s, Machine Learning en Edge Networks zijn voorbeelden van technologieën die de wereld van de financial in rap tempo veranderen.

Tijdens deze masterclass ontleden we op een inspirerende manier de wereld van FinTech. Complexe hypetermen en technologieën worden vertaald naar begrijpbare concepten en toepassingen in de alledaagse financiële praktijk. De kern hierbij is de impact van de concepten, methodes en technologieën op de finance functie en de organisatie.

Leden van de NBA en EICPC betalen eveneens de ledenprijs. U kunt zich aanmelden via de inschrijfknop voor niet-leden en in het formulier vermelden dat u lid bent van de NBA of EICPC.

Inhoud

  • Welke FinTech ontwikkelingen zijn er (nu en in de nabije toekomst)?
  • Kansen, risico’s en voorwaarden van Artificial Intelligence
  • Kansen, risico’s en voorwaarden van Blockchain
  • In kaart brengen van de mogelijkheden en onmogelijkheden van FinTech voor de eigen praktijk.
PE-uren
4
Taakgebied
Finance & IT
Data
11 april 2019
Begin
16:00
Einde
20:30
Locatie
VRC Finance Academy, Burgemeester Stramanweg 105 in Amsterdam
Leden prijs
€ 445 (vrij van btw)
niet Ledenprijs
€ 495 (vrij van btw)

Werkwijze
De masterclass is een uitwisseling van zowel theorie en concepten als praktische ervaringen, best practices en toepassingen in het (internationale) werkveld. De docent gebruikt hands-on praktijkcasuïstiek en voorbeelden. 

Voor wie
U bent Business of Corporate Controller, Accountant in Business, Manager Finance & Control, financieel directeur / CFO of managers op het gebied van Risk, Governance & Compliance.

Docent
Martijn Zoet is lector aan de Zuyd Hogeschool en oprichter van EDM-Competente Centre B.V. Martijn onderzoekt en ontwikkelt continue nieuwe concepten, methodes en technologieën. Naast zijn interesse in digitale transformatie in algemene zin heeft Martijn de volgende specialisaties: bedrijfsregel-management, decision management, decision mining, process mining, data mining, Artificial Intelligence en FinTech.  Martijn heeft vele bedrijven, instituten en overheden ondersteund en begeleid bij het in kaart brengen van hun FinTech uitdagingen en de daarbij benodigde oplossingen.

Lees ook het artikel in het VRC Magazine op pagina 18 van o.a. Martijn Zoet: Articifial Intelligence: Financials buiten spel?

Praktische informatie

Taakgebied: Finance & IT
Datum: 11 april 2019
Start: 16:00 uur
Einde: 20:30 uur
PE-uren: 4
Locatie: VRC Finance Academy, Burgemeester Stramanweg 105 in Amsterdam

Heeft u vragen?
VRC Finance Academy
Drs. Bianca van den Brink
E-mail: financeacademy@vrc.nl
Tel: 020 - 240 11 08

U kunt zich tot één dag voor het evenement aanmelden.