Magazine

We are finance

Het is de ambitie van de VRC om toe te groeien naar het Nederlands Instituut voor Financieel Management. Hierbij ligt de focus op het opleiden, verenigen, ondersteunen en profileren van (top)professionals in het financieel management, zoals de chief financial officer (CFO) of financieel directeur. Het magazine We are finance draagt bij aan deze doelstelling.

De lezer ervaart in We are finance dat VRC een vereniging is van leden die zich in elkaar herkennen, kunnen samenwerken en kunnen netwerken. Een vereniging van professionals met ambitie die ‘besmet’ zijn met het control-virus en op zoek zijn naar meer kennis over en ontwikkeling van het vakgebied financieel management.

We are finance heeft een zakelijke en ambitieuze uitstraling met een prettig leesbare en toegankelijke stijl, is van wetenschappelijk niveau en ondersteunt de praktijk.

Adverteren?

We are finance wordt vier keer per jaar uitgegeven in zowel papieren als digitale vorm, met een oplage van 5000 stuks. Het magazine wordt verspreid onder (aspirant) leden, studenten, andere finance professionals en stakeholders.

Wilt u adverteren in We are finance? Neem dan contact op met Debby van Son, communicatiecoördinator: d.vanson@vrc.nl / 020 240 1106.


We are finance
We are finance
Nr. 01, maart 2018
Literatuurlijst
Literatuurlijst
Nr. 01, maart 2018
Tariefkaart We are finance
Tariefkaart We are finance
april 2018
Zoek een RC