26 maart 2018

Vereniging van Registercontrollers (VRC) lanceert magazine 'We are finance'

Op 23 maart 2018 heeft de Vereniging van Registercontrollers (VRC) het nieuwe VRC Magazine 'We are finance' gelanceerd. Een magazine voor (top)professionals in het financieel management, die ‘besmet’ zijn met het control-virus en die op zoek zijn naar meer kennis over en ontwikkeling van het vakgebied financieel management.

VRC is na de verzelfstandiging gestopt met het magazine MCA. Om leden en andere stakeholders te binden en van informatie te blijven voorzien is besloten om een nieuw magazine te ontwikkelen. ‘We are finance’ heeft een zakelijke en ambitieuze uitstraling met een prettig leesbare en toegankelijke stijl, is van academisch niveau en ondersteunt de praktijk. Het onderscheidt zich ten opzichte van andere vaktijdschriften over financieel management door het verenigingsgevoel, het willen behoren tot hét netwerk van financials en het op de hoogte willen zijn van alle ontwikkelingen op het vakgebied financieel management. 

‘We are finance’ wordt verspreid onder alle (aspirant) leden van de VRC, studenten en andere stakeholders, heeft een oplage van 5000 stuks en verschijnt 4 maal per jaar. Het magazine is tevens gratis te lezen en te downloaden via www.vrc.nl/magazine

 

Zoek een RC