08 januari 2018

Commissie Netwerkontwikkeling zoekt Leden

De Vereniging van Registercontrollers (VRC) zoekt RC’s voor haar Commissie Netwerkontwikkeling. Deze commissie adviseert het Bestuur inzake beleids- en uitvoeringsvraagstukken in het kader van de ontwikkeling van de VRC als netwerk voor Registercontrollers.

De commissie Netwerkontwikkeling zorgt voor het behoud van de kwaliteit van het RC-dienstmerk door middel van het versterken van de VRC als netwerk voor Registercontrollers, het ontwikkelen en onderhouden van een relatienetwerk en het jaarlijks organiseren van een paar themagerichte bijeenkomsten.

Leden van de commissie worden geselecteerd op senioriteit, deskundigheid, onafhankelijkheid en het vermogen om effectief in een team te kunnen functioneren.

De volledige vacature en het profiel van leden van de commissie Netwerkontwikkeling kunt u hieronder downloaden. Geïnteresseerden kunnen een korte motivatie met cv per e-mail bericht sturen naar Willem Geursen, beleidsmedewerker netwerkontwikkeling VRC (vrc@vrc.nl), onder vermelding van vrijwilligersvacature lid-RC van de Cie. Netwerkontwikkeling. Indien u meer informatie wenst over een van deze vacature kunt u contact opnemen met Willem Geursen via 020-240 1104 / 1100.

Zoek een RC