18 september 2018

Partnership VRC en HighQ officieel bekrachtigd

HighQ, interim- werving- en adviesbureau gericht op finance, planning & control en de Vereniging van Registercontrollers (VRC) zijn een partnership aangegaan.
Op donderdag 13 september 2018 is met het ondertekenen van de overeenkomst door de voorzitter van de VRC, Henri van Horn en Peter van Herk, directeur HighQ, de samenwerking tussen HighQ en VRC officieel gestart.
De samenwerking is gericht op het delen van kennis en elkaars netwerk te ontsluiten. Aansluitend aan het officiële moment was daar ook volop gelegenheid voor. HighQ verzorgde een presentatie over Blockchain door Rob Langenberg voor leden van de VRC en relaties van HighQ.

Henri van Horn: 'De VRC streeft naar samenwerking met gekwalificeerde partners zoals HighQ om het financieel management in de profit en non-profit op een hoger niveau te brengen'. Volgens Peter van Herk geeft de samenwerking met de VRC weer nieuwe mogelijkheden voor HighQ om vakkennis te delen en het vak financieel interim management te promoten. 'Wij zien uit naar een mooie samenwerking.’

HighQ zal naast het organiseren van events ook een aantal artikelen publiceren in de VRC nieuwsbrief. Ook zullen ze relevante vacatures voor VRC-leden aanbieden. De komende maanden organiseren de VRC en HighQ meer bijeenkomsten. Binnenkort meer hierover.

Wie is HighQ

HighQ is al 25 jaar onderscheidend in het aanbieden van totaaloplossingen binnen Finance & Control met (tijdelijke) inzet van goed opgeleide (HBO of WO), ervaren en enthousiaste financials die met passie, plezier en gezond boerenverstand er voor zorgen dat Controllers, Finance Managers en CFO’s niet meer wakker liggen van onderbezetting, achterstanden, onvoldoende managementinformatie, procesoptimalisaties of een gebrek aan control.

Zoek een RC