02 november 2017

De VRC zoekt een financieel administrateur (parttime)

De Vereniging van Registercontrollers (VRC) verenigt sinds 1988 afgestudeerden van de universitaire post-master opleidingen tot Registercontroller (RC). De VRC wil een verantwoorde beroepsuitoefening in het financieel management bevorderen en stimuleert kennisoverdracht, zowel ten dienste van de aangesloten leden als van de toeleverende opleidingen. De VRC met haar ongeveer 4.500 leden is ondernemend, innoverend en flexibel en voortdurend gericht op het vergroten van de footprint van de RC in het financieel management van organisaties en het vergroten van de toegevoegde waarde van het lidmaatschap voor haar leden: zichtbare performance.

U bent verantwoordelijk voor het financieel beheer ten behoeve van de VRC. U bewaakt de kwaliteit en het overzicht van administraties, voert gegevens in en bewerkt, controleert en analyseert deze. U ondersteunt de directeur bij het opstellen van begroting en jaarrekening en u bent het eerste aanspreekpunt bij de jaarlijkse accountantscontrole. U beschikt over een hbo werk- en denkniveau en heeft ervaring met en kennis van het opzetten en beheren van administraties, netwerken en systemen. Affiniteit en belangstelling voor toepassingen van IT en datahandling is een pre. U bent kwaliteitsgericht, resultaatgericht en samenwerkingsgericht.

Om te solliciteren reageert u via onze website met behulp van referentienummer R2021. Voor meer informatie neemt u contact op met kantoor Amsterdam, mevr. J.F. Vriesema MSc., 06 - 30 25 74 38.
Het functieprofiel en de tijdsplanning vindt u op de website van Beljon + Westerterp.

Zoek een RC