23 oktober 2018

Vacature: Interim Financial bij HighQ

Bedrijfsprofiel
HighQ is al meer dan 25 jaar dienstverlener in interim, werving en advies. Wij zijn gespecialiseerd in Finance & Control en voeren bij onze nationale en internationale opdrachtgevers uitdagende opdrachten uit op gebied van Accounting, Business Analyse, Business Control, Financial Control en Financial Management.

Bij HighQ staan kernwaarden als passie, plezier, gezond boerenverstand en bovenal persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich voortdurend blijven ontwikkelen met inzet van interne en externe opleidingen, coaching on the job, opdrachtbesprekingen en mentorschap. Daarnaast organiseren wij ook regelmatig personeelsbijeenkomsten om de 'teamspirit' te versterken.

Opdrachtgevers waarderen onze visie en aanpak en kiezen daarom graag voor de tijdelijke inhuur van een HighQ Interim Financial.

Functie omschrijving
Wij zijn op zoek naar financials met ambitie en drive en die onze kernwaarden onderschrijven.
Als financial houd je je bezig met het oplossen van (door de klant aangedragen) problemen op financieel gebied, signaleer je verbeterpunten en breng je Finance naar een hoger niveau. Je vindt het leuk om op project basis verschillende functies binnen Finance & Control te bekleden en te participeren in projecten. Vanuit een flexibele instelling vervul je opdrachten bij onze opdrachtgevers door het hele land.

Functie eisen

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde bachelor of master opleiding in een financiële richting (bijvoorbeeld BE of AC)
  • Je hebt de RC opleiding succesvol afgerond of bent hier nog mee bezig  
  • Je bent enthousiast en ondernemend
  • Je hebt  7-10 jaar ervaring in Finance & Control
  • Je hebt een goed analytisch inzicht en bent in staat processen te optimaliseren
  • Je kunt zelfstandig werken en je communicatieve en sociale vaardigheden zijn sterk
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  •  Je voelt je thuis bij onze kernwaarden: plezier, vrijheid, ontwikkeling, betrouwbaarheid en gezond boerenverstand

Arbeidsvoorwaarden
Een uitdagende omgeving met aandacht voor persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling. Je maakt deel uit van een enthousiast en gepassioneerd team van medewerkers met verschillende leeftijden en achtergronden. Afwisselend werk bij verschillende opdrachtgevers. Je krijgt een contract voor 40 uur per week met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een persoonlijke coach, een persoonlijk ontwikkelingsplan, diverse opleidingen/trainingen en doorgroeimogelijkheden. Bij HighQ word je als interim manager niet aan je lot over gelaten!

Contactgegevens
Bedrijfsnaam: HighQ
Contactpersoon: Frans de Vos
Telefoonnummer: 0348 – 460411
E-mailadres: info@highq.nl

 

Zoek een RC