07 november 2017

Het VRC-team staat voor u klaar

Met de komst van directeur en Registercontroller Roger Mullers is het VRC-team compleet. Een professioneel en enthousiast team wat, samen met leden in een nieuw kantoor, de nieuwe strategie van de VRC gaat uitvoeren naar een netwerk van financial executives . Graag stellen wij ons aan u voor:

Drs. R.W.M. (Roger) Mullers RA RC
Als Directeur van de VRC is Roger verantwoordelijk voor de aansturing van het bureau en de directe ondersteuning van het Bestuur.

M. (Mirjam) Pieters
Mirjam is als Officemanager actief binnen de VRC. Zij verzorgt de ledenadministratie en zorgt ervoor dat alles in ons nieuwe kantoor goed verloopt.

Drs. E.C. (Edward) Smit RC
Edward houdt zich binnen de VRC bezig met Beroepsontwikkeling. Hij onderzoekt hoe het beroep zich ontwikkelt en vertaalt dit naar de opleidingsbehoefte.

Mr. W.H.M. (Willem) Geursen
Bij Willem kunt u als VRC lid terecht met uw vragen over de PE regeling en alle zaken rond het thema Ethiek. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de commissie Netwerkontwikkeling.

B. (Barbara) Herklots
Als Programmamanager organiseert Barbara de bijeenkomsten van de VRC. Van Regioborrel tot Lustrumcongres: Barbara zorgt dat alles vlekkeloos verloopt.

Ing. D.E.W. (Debby) van Son MM
Debby is Communicatiecoördinator binnen de VRC. Zij zet media en publicaties in om beleid en content van de VRC een maximaal bereik en zichtbaarheid te geven.

S.C. (Eefje) Simpelaar
Als Beleidscoördinator Marktontwikkeling zorgt Eefje voor de ontwikkeling van de RC kwalificatie als de geprefereerde opleiding voor een senior positie in het financieel management.

Drs. B. (Bianca) van den Brink
Bianca is verantwoordelijk voor de VRC Finance Academy, die met een actueel aanbod masterclasses, cursussen en trainingen voorziet in de ontwikkel- en opleidingsbehoefte van de leden.

L.T.M. (Lidian) Mentink RA
Lidian voert voor de VRC ad interim de financiële administratie totdat definitief is voorzien in de vacature voor Financieel Administrateur.

Bestuur

Drs. H.A.L.M. (Henri) van Horn RA RC 
Voorzitter

Drs. L.E. (Luc) Jalink RA RC CIA CFE
Bestuurslid/CFO

Drs. M.M.J (Melinda) Nieuwkoop EMFC RC
Bestuurslid Netwerkontwikkeling

S.J. (Sanjin) Nabuurs MSc EMFC RC 
Bestuurslid Marktontwikkeling

Zoek een RC