04 december 2018

Gezocht: Redactieleden We are Finance

De VRC heeft de ambitie om toe te groeien naar het Nederlands Instituut voor Financieel Management. Hierbij ligt de focus op het opleiden, verenigen, ondersteunen en profileren van top professionals in het Financieel Management, zoals de Chief Financial Officer, Financieel Directeur of (groeps)controller.

De VRC wil leden door het delen van kennis daadwerkelijk verder helpen. Met informatie, inzicht en inspiratie: helder en toegankelijk gebracht. Hiervoor beschikt de VRC onder andere over het magazine We are finance. Dit magazine is in 2018 volledig vernieuwd, passend bij de actuele visie op kennisdeling en de strategie van de VRC om zich te ontwikkelen tot een netwerk van financials.

De combinatie van wetenschap en praktische toepasbaarheid van kennis vraagt om een redactie die weten wat er onder de leden leeft. De redactie is op zoek naar:

Redactieleden met een missie voor de professie in het financieel management

Als lid van de redactiecommissie schrijf je, of ben je verantwoordelijk voor de coordinatie van, artikelen en korte berichten voor het nieuwe magazine, de website en de nieuwsbrief. Je denkt mee over de bladformule en de invulling van thema’s en artikelen. Daarnaast weet je auteurs te signaleren voor de actuele onderwerpen in de financiële wereld.

Kun jij kennis goed omzetten in aansprekende verhalen en wil je meewerken aan de ambitie van de VRC? Wil je ervaring opdoen in het schrijven van artikelen en voegt het publiceren van artikelen iets toe aan jouw ontwikkeling en/of carrière? Neem dan contact op met Debby van Son, Communicatie coördinator van de VRC (d.vanson@vrc.nl).

Zoek een RC