07 maart 2019

Vacature Financieel Directeur (via HighQ)

Voor een van onze opdrachtgevers, een productie bedrijf MKB+, in de regio Amsterdam zijn wij met spoed op zoek naar Financieel directeur die samen met de Algemeen Directeur de organisatie verder gaat brengen.
Er liggen mooie kansen in het verschiet die financiële sturing vragen. De strategie om binnen 5 jaar een verdubbeling van de omzet te realiseren maakt dat men op zoek is naar een zeer ervaren financial die begrijpt wat het is om als aanvoerder deze strategie verder uit te stippelen en de mensen mee te krijgen.

Herken jij jezelf in sturing, financiering, forecasting, coaching en energie? Heb jij ervaring in een productie omgeving en weet je wat het is om aan het roer te staan? Ben jij iemand die strategisch invulling kan geven aan de financiële functie? Hierbij dus de komende jaren samen met de Algemeen Directeur vorm gaat geven aan de groei.

De ideale kandidaat is of heeft ervaring met;

  • Aantoonbaar relevant ervaren in een productie omgeving;
  • Financiële strategische eindverantwoordelijkheid;
  • Bereid commitment voor langere tijd te geven;
  • Op korte termijn beschikbaar;
  • Ambitieus om verantwoordelijkheid te dragen en hier ook in alle facetten invulling aan te geven.

In verband met het vertrouwelijke karakter kunnen we op voorhand alleen de hoofdlijnen delen. Maar ben jij of ken jij de ervaren professional die dolgraag de komende jaren als financieel eindverantwoordelijke deze ontwikkeling mede vorm geeft? Neem dan contact op met Kevin Schenk via kschenk@highq.nl of via 06- 15 24 60 23.

Zoek een RC