04 juli 2019

Vernieuwde website voor de VRC

De VRC groeit en dat betekent meer leden, meer cursussen bij de VRC Finance Academy en meer bezoekers op de website. Dat vraagt om een andere focus en indeling van de website. Daarom is de VRC website vernieuwd. We lichten de belangrijkste wijzigingen hierbij toe.

VRC Finance Academy
De VRC Finance Academy biedt steeds meer cursussen aan op verschillende locaties. Om leden te ondersteunen bij de zoektocht naar de beste training is een interactief zoekfilter beschikbaar.

Thema’s
De VRC verzamelt steeds meer informatie over relevante thema’s. Deze informatie wordt in de toekomst per thema verzameld. Het eerste thema is ‘Professionele Ethiek’. Hier vind je, naast alles over de gedragscode, informatie over het herkennen en aanpakken van morele kwesties en de verplichte PE activiteit Professionele Ethiek.

Homepage
Nieuws heeft een prominentere plek gekregen op de homepage, waardoor de belangrijkste berichten in één oogopslag zichtbaar zijn. Permanente educatie vind je via het hoofdmenu, net als alles over het lidmaatschap van de VRC.

Neem een kijkje op de vernieuwde VRC site! Heb je vragen of suggesties? Neem dan contact op via vrc@vr.nl.

Zoek een RC