16 maart 2020

Beleid VRC in verband met Coronavirus

Naar aanleiding van de adviezen en maatregelen, die zijn aangekondigd door het kabinet en het RIVM, en in het belang van de gezondheid en veiligheid van leden, relaties en medewerkers zullen de VRC medewerkers de komende weken vanuit huis werken. Gezien de bijzondere situatie zijn wij van maandag tot en met vrijdag alleen via e-mail op vrc@vrc.nl bereikbaar.

Voor geplande cursussen wordt nagegaan of deze in de vorm van een webinar kunnen worden ingevuld. Andere cursussen zullen worden uitgesteld. Als u de komende weken ingeschreven bent voor een cursus wordt u hierover persoonlijk geïnformeerd.

Ook het congres 2020 in Groningen zal worden uitgesteld. Wij zullen leden en deelnemers zo snel mogelijk informeren over de nieuwe datum van het congres. De bijeenkomsten 'Missie, Visie en Strategie. De rol van de Registercontroller van de toekomst' waren al eerder uitgesteld. 

De komende weken zullen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Onze excuses voor het ongemak, maar gezien de situatie is dit voor iedereen de beste beslissing. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Bestuur en medewerkers VRC

Zoek een RC