30 april 2020

Strategische samenwerking met Oracle

Rajesh Balgobind
Bestuurslid, VRC 

Zoals u allen ongetwijfeld heeft ervaren de afgelopen tijd: digital is the way to go and data is key. Het is dan eindelijk zover, ik kan vandaag bekend maken dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Oracle Nederland. De VRC verrijkt hierbij haar ecosysteem met een betrouwbare, toekomstbestendige en waardevolle (data-technology) partner. Wij verwachten dat Oracle een waardevolle bijdrage voor u als lid kan leveren op het gebied van content, educatie en events.

Rob Jansen
SaaS Marketing Director, Oracle Benelux

Ik ben verheugd om aan te kondigen dat Oracle heeft besloten in Nederland een samenwerking aan te gaan met de Vereniging van Registercontrollers ‘VRC’ in Nederland.

De samenwerking is gestart in april 2020 en richt zich met name op het delen van kennis en content bestemd voor werknemers met een financiële achtergrond, zoals Registercontrollers van middelgrote en grote ondernemingen. Wat zult u hiervan zoal merken de komende tijd? Vanuit Oracle stellen wij content beschikbaar aan VRC waarmee Registercontrollers en CFO’s de juiste kennis tot zich kunnen nemen over de laatste trends en technologieën die de financerol verrijken en uw organisatie toekomstbestendig maken, zoals Artificial Intelligence, Machine Learning, Predictive Intelligence, maar ook de visualisatie van BI/Analytics of ‘continuous close.’

We hopen u tijdens één van onze evenementen bij VRC te mogen ontmoeten!

 

Zoek een RC