04 januari 2018

Oproep: Leden gezocht voor Programmaraad VRC Finance Academy

Heeft u een visie op de toekomst van het vak van de financial executive en de professionele kwaliteiten die daarvoor nodig zijn? Heeft u affiniteit met blijvend leren en vindt u dat de (V)RC daarin voorop moet lopen? Dan is een vrijwilligersfunctie als lid van de Programmaraad van de VRC Finance Academy iets voor u.

De Programmaraad komt twee keer per jaar bijeen en houdt toezicht op de kwaliteit en actualiteit van het cursusaanbod van de VRC Finance Academy. Als lid van de Programmaraad signaleert u ontwikkelingen en u adviseert over inhoud en  strategische richting van het programma van de VRC Finance Academy.

Van leden van de Programmaraad wordt verwacht dat ze een brede ervaring hebben in het financieel management: de  vraagstukken, dilemma’s en uitdagingen en toekomst van het vak. De leden van de Programmaraad worden geselecteerd op professionele senioriteit en een bewezen ‘managerial track record’.

Voor meer informatie over de Programmaraad kunt u contact opnemen met de Coördinator van de VRC Finance Academy: drs. Bianca van den Brink via 020-240 1108. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u een korte motivatie met cv per e-mail sturen naar b.vandenbrink@vrc.nl.

Zoek een RC