Internationaal netwerk

VRC leden werken steeds vaker in het buitenland, of voor een internationale organisatie in Nederland. Ook internationale werkgevers in binnen- en buitenland en de internationalisering van universiteiten zijn aanleiding voor een versteviging van de internationale positie van de Registercontroller.

De VRC is lid van de International Federation of Accountants (IFAC) en de International Group of Controlling (IGC) en heeft een overeenkomst met het Chartered Institute of Management Accountants (CIMA).

Het lidmaatschap van internationale organisaties versterkt de positie van de VRC in het internationale speelveld. Zo zijn wij snel op de hoogte van internationale ontwikkelingen, heeft VRC zitting in diverse werkgroepen en werken wij mee aan publicaties.

Registercontrollers worden hierdoor snel geïnformeerd over actuele ontwikkelingen. Ze kunnen ook een bijdrage leveren door actief te participeren in werkgroepen en door te reageren op voorstellen. Zo wordt bijgedragen aan de ontwikkeling van het vak en het beleid van de internationale organisatie.

Zoek een RC